Ønsker du at spore din ordre?

Når din ordre er afsendt, modtager du en e-mail med en forsendelsesbekræftelse fra contact@brainkies.com med dit sporingsnummer inkluderet. Afhængigt af det bestilte produkt kan det tage op til 3 hverdage at sende e-mailen. Når du har modtaget e-mailen, skal du indtaste dit trackingnummer nedenfor for nemt at kontrollere din leveringsstatus.


Ting, du skal huske på:

Bestillingsnumre opdateres ikke øjeblikkeligt med den tilgængelige leveringsstatus. Hvis dit sporingsnummer viser, at det ikke er tilgængeligt i øjeblikket, skal du ikke være bekymret - din ordre er blevet afsendt og er i transit til det lokale postkontor. Sporingen bør opdateres inden for et par arbejdsdage. Afhængigt af destinationen kan det tage 10 til 15 arbejdsdage at få ordren leveret.
Hvis du ser irrelevante annoncer på sporings-popup'en, beklager vi oprigtigt. Vi bruger en tredjepartsservice til sporing af ordrer for at sikre det bedste sporingsresultat, så vi har ingen mulighed for at kontrollere de annoncer, der vises på den. Tak for din forståelse.

God shopping!