Forsendelsespolitik

COVID-19 Leveringsoplysninger

Som reaktion på COVID-19 træffer alle vores transportvirksomheder forholdsregler for at sikre deres chaufførers og vores kunders sundhed og velbefindende.

Du kan være sikker på, at alle vores transportvirksomheder følger regeringens råd og retningslinjer, og at alles sikkerhed er vores prioritet.

Der er i øjeblikket ingen konsekvenser for vores leveringstjenester på nuværende tidspunkt, men vi opfordrer alle kunder til at bruge deres hjemmeadresse til levering.

Fremover vil alle fragtfirmaer operere med en kontaktfri leveringstjeneste, hvilket betyder, at du ikke skal underskrive for en pakke, der leveres.

Du kan se alle retningslinjer og foranstaltninger for transportører ved at besøge den nominerede transportørs websted, og der vil blive sendt e-mails ved afsendelse for at bekræfte leveringsoplysningerne.

Vi håber, at du forstår og værdsætter de foranstaltninger, der er blevet gennemført, for at beskytte dig og sikre, at vi kan fortsætte med at fungere som normalt.
 

Alle ordrer behandles inden for 1 til 3 hverdage (eksklusive weekender og helligdage) efter modtagelse af din ordrebekræftelsesmail. Du vil modtage en ny meddelelse, når din ordre er afsendt.

Indenlandske Forsendelsespriser og Estimater

Danmark 5 - 12  days
Rest of the world 5 - 16  days

 

Free Standard shipping : Free

Guaranteed Shipping : 20 DKK

secured shipping with tracking : 40 DKK

Hvordan tjekker jeg status på min ordre?

Når din ordre er afsendt, modtager du en e-mail fra os med et sporingsnummer, som du kan bruge til at tjekke dens status. Du skal give 48 timer, før sporingsoplysningerne bliver tilgængelige.

Hvis du ikke har modtaget din ordre inden for 10 dage efter modtagelsen af din e-mail med forsendelsesbekræftelse, bedes du kontakte os på contact@Brainkies.com

med dit navn og ordrenummer, så vil vi undersøge sagen for dig.

For at spore din ordre skal du klikke her

Forsendelse til Postbokse

Nogle transportører har begrænsninger med hensyn til forsendelse til postbokse. Hvis et af dine transportører hører til denne gruppe, bør du læse deres politik og informere dine kunder om den her.

Tilbagebetaling, Returnering og Ombytning

Vi accepterer returneringer op til 30 dage efter levering, hvis varen er ubrugt og i original stand, og vi refunderer det fulde ordrebeløb minus forsendelsesomkostningerne for returneringen.

Hvis din ordre ankommer beskadiget på nogen måde, bedes du sende os en e-mail hurtigst muligt på contact@Brainkies.com med dit ordrenummer og et billede af varens tilstand. Vi behandler disse sager fra sag til sag, men vi vil gøre vores bedste for at arbejde hen imod en tilfredsstillende løsning. Tjek vores returpolitik.

Hvis du har yderligere spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os på contact@Brainkies.com

Brainkies LTD.