Retur- og Tilbagebetalingspolitik

Nedenfor finder du en oversigt over de oftest stillede spørgsmål vedrørende returpolitikken med svar. Er dit spørgsmål ikke på nedenstående liste?


Du er velkommen til at kontakte os på contact@brainkies.com

 

  • Returnering og Ombytning


Hvordan foretager jeg en returnering eller ombytning?

Vi er kede af, at du ikke var glad for dit produkt. Du bedes kontakte contact@brainkies.com med dit ordrenummer og de produkter, du gerne vil bytte eller returnere, så ordner vi resten.

 

  • Hjælp! Jeg kan ikke finde min returseddel.


Bare rolig - Brainkies-pakker indeholder ingen returseddel. Du skal bare kontakte contact@Brainkies.com, så hjælper vi dig med at returnere eller ombytte din vare.

 

  • Hvad er din returpolitik?


Alle returneringer skal behandles inden for 30 dage efter modtagelse af ordren.

Hvis du ønsker at returnere en vare, eller hvis du har problemer med at returnere inden for de 30 dage, bedes du kontakte contact@Brainkies.com.

Bestillingsnummer skal oplyses for at foretage en returnering, og du vil blive refunderet fuldt ud til din oprindelige betalingsform. Bemærk venligst, at dine oprindelige forsendelsesomkostninger ikke refunderes.

 

  • Hvor lang tid tager det at behandle en returnering?


Det tager normalt 5-10 hverdage at få tilbagebetalinger fra kreditkortet at blive vist på din opgørelse.  • Hvad skal jeg gøre, hvis jeg modtager det forkerte produkt?


Hvis du har modtaget et andet produkt end det, du har bestilt, så beklager vi det! Kontakt os venligst på contact@Brainkies.com, så sørger vi for at skaffe dig det produkt, du har bestilt!

 

  • Hvad er jeres returprocedure, hvis jeg ikke er tilfreds med produktet?


Ja, inden for 30 dage efter modtagelse af din pakke. Her er dine pakningsinstruktioner:

Pak varerne forsvarligt ind i en kasse.
Kontakt os på Contact@brainkies.com for at få en returadresse.
Send pakken fra dit nærmeste postkontor eller et fragtfirma efter eget valg.
Bemærk venligst! Hvis du har modtaget et defekt produkt, er det vigtigt, at du sender en e-mail til contact@Brainkies.com, før du returnerer din ordre.

Vi vil derefter kunne hjælpe dig med returproceduren og finde en passende løsning.

BEMÆRK: Hvis din ordre ikke er købt via www.Brainkies.com, gælder returpolitikken i den butik, hvor du har købt produktet.

Brainkies LTD.

E-mail-adresse: contact@Brainkies.com

Telefonnummer: +44 7869 486717