Privatlivspolitik

Denne fortrolighedspolitik beskriver, hvordan BRAINKIES, LTD. og dets datterselskaber og associerede selskaber ("BRAINKIES", "vi", "os" og/eller "vores") håndterer personlige data, som vi indsamler online (via vores websteder) og offline (via kundesupportkanaler, vores detailbutikker og personlige salgsfremmende aktiviteter). Vi kalder alle disse for "tjenester". Denne fortrolighedspolitik forklarer, hvilke typer personoplysninger vi indsamler og behandler, hvordan vi kan bruge og dele oplysningerne, og hvilke valgmuligheder du har med hensyn til vores håndtering af dine personoplysninger.

  • Oplysninger, vi indsamler

Vi indsamler personoplysninger fra dig, når du giver os dem direkte og gennem din brug af webstedet. Disse oplysninger kan omfatte:

Oplysninger, som du giver os, når du bruger vores websted (f.eks. dit navn, kontaktoplysninger, køn, produktanmeldelser og alle oplysninger, som du tilføjer til din kontoprofil);
Transaktions- og faktureringsoplysninger, hvis du foretager køb hos os eller ved hjælp af vores websted (f.eks. kredit-/debetkortoplysninger og leveringsoplysninger);
Optegnelser over dine interaktioner med os (f.eks. hvis du kontakter vores kundeservice, interagerer med os på sociale medier);
Oplysninger, som du giver os, når du deltager i en konkurrence eller i en undersøgelse;
Oplysninger, der indsamles automatisk ved hjælp af cookies og andre sporingsteknologier (f.eks. hvilke sider du har set, og om du har klikket på et link i en af vores e-mailopdateringer). Vi kan også indsamle oplysninger om den enhed, du bruger til at få adgang til vores websted;
Andre oplysninger, der er nødvendige for at kunne levere webstedet, f.eks. kan vi få adgang til din placering, hvis du giver os dit samtykke.
Hvis du også handler i en af vores butikker, kan vi kombinere oplysninger, som du giver os i butikken (f.eks. hvis du foretager et køb eller tilmelder dig vores mailingliste -butik), med ovenstående oplysninger.

  • Oplysninger, som vi indsamler på automatiseret vis

Når du besøger vores websteder, interagerer med vores kommunikation eller besøger vores butikker, indsamler vi visse oplysninger automatisk. For at indsamle disse oplysninger kan vi bruge cookies, web beacons og lignende teknologier. En "cookie" er en tekstfil, som websteder sender til en besøgendes computer eller anden enhed med internetforbindelse for at identificere den besøgendes browser entydigt eller for at gemme oplysninger eller indstillinger i browseren. En "web beacon", også kendt som et pixelmærke eller en klar GIF, bruges til at sende oplysninger tilbage til en webserver. Vi kan også indsamle oplysninger om dine onlineaktiviteter over tid og på tværs af tredjepartswebsteder. De oplysninger, vi indsamler automatisk, kan omfatte:

URL'er, der henviser besøgende til vores websteder;
søgetermer, der bruges til at nå vores websteder;
Oplysninger om de e-mails, vi sender, f.eks. åbninger, klik og afmeldinger;
Oplysninger om de enheder, der bruges til at få adgang til vores websteder (f.eks. IP-adresse, browseroplysninger, enhedsoplysninger og oplysninger om styresystem);
Oplysninger om din interaktion med vores websteder (f.eks. dato, tidspunkt, opholdslængde og specifikke sider, der er besøgt under dine besøg på vores websteder, henvisningsaktivitet, og hvilke e-mails du har åbnet);
Oplysninger om aktivitet i vores butikker, f.eks. via lukkede tv-kredsløb til sikkerhedsovervågning eller geofencing for at identificere trafikken i vores butikker; og
Brugsoplysninger (f.eks. antal og hyppighed af besøgende på vores websteder).
Vi kan knytte disse oplysninger til din BRAINKIES-konto, hvis du har en sådan, den enhed, du bruger til at oprette forbindelse til vores tjenester, eller e-mail eller sociale mediekonti, som du bruger til at engagere dig med FLOMBRAINKIESERA.

Du kan få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, ved at læse vores politik om cookies

  • Sådan bruger vi dine oplysninger

Afhængigt af hvordan du bruger vores websted, dine interaktioner med os og de tilladelser, du giver os, omfatter de formål, som vi bruger dine personlige oplysninger til:

For at gennemføre din ordre og vedligeholde din onlinekonto.
  •  For at administrere og besvare eventuelle forespørgsler eller klager til vores kundeserviceteam.
  • Til at tilpasse webstedet til dig og vise dig indhold, som vi tror, du vil være mest interesseret i, baseret på dine kontooplysninger, din købshistorik og din browsingaktivitet.
  •  For at forbedre og vedligeholde webstedet og overvåge brugen af det.
Til markedsundersøgelser, f.eks. kan vi kontakte dig for at få feedback om vores produkter.
  •  For at sende dig markedsføringsmeddelelser og vise dig målrettede reklamer, hvor vi har dit samtykke eller på anden måde har tilladelse til det. Til sikkerhedsformål, for at efterforske svindel og om nødvendigt for at beskytte os selv og tredjeparter.
  • For at overholde vores juridiske og lovgivningsmæssige forpligtelser.

Vi baserer os på følgende retsgrundlag i henhold til databeskyttelseslovgivningen for at behandle dine personoplysninger:

  • Fordi behandlingen er nødvendig for at opfylde en kontrakt med dig eller for at tage skridt forud for indgåelse af en kontrakt med dig (f.eks. hvis du har foretaget et køb hos os, bruger vi dine personoplysninger til at behandle betalingen og opfylde din ordre).
  •  Fordi vi har fået dit samtykke (f.eks. når du kontakter os med en forespørgsel, når du tilføjer valgfrie oplysninger til din kontoprofil, eller hvis du giver dit samtykke til at modtage markedsføring fra os).
  •  Fordi det er i vores legitime interesse som e-handelsudbyder at vedligeholde og fremme vores tjenester. Vi søger altid at forstå mere om vores kunder for at kunne tilbyde de bedste produkter og den bedste kundeoplevelse. Vi bruger oplysninger om dig til at skræddersy din visning af webstedet for at gøre det mere interessant og relevant med hensyn til de produkter og tilbud, der vises.

  • Hvem kan have adgang til dine oplysninger

Tredjepartstjenesteudbydere: Vi kan bruge tredjepartstjenesteudbydere, der handler på BRAINKIES' vegne, til at udføre nogle af de tjenester, der er beskrevet ovenfor. Vi deler f.eks. visse oplysninger med tjenesteudbydere, der hjælper med behandling af kreditkort og betalinger, hosting, administration og servicering af vores data, distribution af e-mails, gennemførelse af forskning og analyse, annoncering, analyser eller administration af visse tjenester og funktioner. Vi kan også dele oplysninger om dig med vores professionelle rådgivere, herunder revisorer, revisorer, advokater, forsikringsselskaber og bankfolk, hvis det er nødvendigt. Disse tjenesteudbydere kan ændre sig med tiden, men vi vil altid bruge betroede tjenesteudbydere, som vi kræver, at de træffer passende sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores politikker. Vi giver dem kun tilladelse til at behandle dine personoplysninger til bestemte formål og, hvor det er relevant, i overensstemmelse med vores instruktioner og bestemmelserne i denne politik og gældende lovgivning.

  • Reklame- og analysetjenester, der leveres af andre

Vi kan tillade andre at levere analysetjenester og vise reklamer på vores vegne på internettet og i mobilapplikationer. De kan bruge cookies, web beacons og andre teknologier til at indsamle oplysninger om din brug af tjenesterne og andre websteder og applikationer, herunder din IP-adresse, enheds-id, webbrowser, oplysninger om mobilnetværk, sider, der er set, tid brugt på sider eller i apps, links, der er klikket på, og konverteringsoplysninger. Disse oplysninger kan bruges af BRAINKIES og andre til bl.a. at analysere og spore data, bestemme indholdets popularitet, levere reklamer og indhold, der er målrettet dine interesser på vores Tjenester og andre websteder, og til bedre at forstå din onlineaktivitet. Du kan få flere oplysninger om interessebaserede annoncer eller fravælge, at dine oplysninger om webbrowsing anvendes til interessebaserede annoncer, ved at besøge www.aboutads.info/choices. Europæiske brugere kan fravælge at modtage målrettede reklamer gennem European Interactive Digital Advertising Alliance.


Vi kan også samarbejde med tredjeparter om at vise dig annoncer som en del af en tilpasset kampagne på tredjepartsplatforme (f.eks. Facebook eller Google). Som en del af disse annoncekampagner kan vi eller tredjepartsplatforme konvertere oplysninger om dig, f.eks. din e-mailadresse, til en unik værdi, der kan matches med en brugerkonto på disse platforme for at give os mulighed for at lære om dine interesser og for at vise dig reklamer, der er tilpasset til dine interesser. Bemærk, at tredjepartsplatforme kan tilbyde dig valgmuligheder med hensyn til, om du vil se disse typer af tilpassede annoncer.

Dine rettigheder og valgmuligheder
  • Fravalg af e-mailmarkedsføring


Du kan til enhver tid afmelde dig fra vores reklamemails ved at følge instruktionerne i disse e-mails. Hvis du fravælger at modtage sådanne meddelelser, skal du være opmærksom på, at vi fortsat kan sende dig ikke-promoverende e-mails (såsom e-mails med ordrebekræftelse eller e-mails om ændringer af vores juridiske vilkår).

  • Begrænsning af cookies


De fleste webbrowsere er som standard indstillet til at acceptere cookies. Du kan normalt vælge at indstille din browser til at fjerne eller afvise browsercookies. Bemærk venligst, at hvis du vælger at fjerne eller afvise cookies, kan det påvirke tilgængeligheden og funktionaliteten af vores websteder.

  • Børn

Vores tjenester er ikke beregnet til børn. Hvis du har grund til at tro, at et barn har givet os personlige oplysninger, bedes du kontakte os.


INFORMATIONSSIKKERHED

Vi arbejder hårdt for at holde dine data sikre. Vi bruger en kombination af tekniske, administrative og fysiske kontroller for at opretholde sikkerheden af dine data. Dette omfatter brug af Transport Layer Security ("TLS") til at kryptere mange af vores tjenester. Ingen metode til overførsel eller lagring af data er dog fuldstændig sikker. Hvis du har en sikkerhedsrelateret bekymring, bedes du kontakte os.

  • Overførsel af data og Privacy Shield


BRAINKIES har hovedkvarter i USA, og vi har aktiviteter og enheder i USA og andre lande. Som sådan kan vi overføre dine personlige data til, eller gemme eller få adgang til dem i jurisdiktioner, der muligvis ikke giver et tilsvarende databeskyttelsesniveau som din hjemlige jurisdiktion. Vi vil tage skridt til at sikre, at dine personlige data får et passende beskyttelsesniveau i de jurisdiktioner, hvor vi behandler dem.

Når vi overfører personoplysninger fra Den Europæiske Union, Storbritannien eller Schweiz til USA, gør vi det i henhold til en godkendt mekanisme til overførsel af data, f.eks. standardkontraktbestemmelser vedtaget af Europa-Kommissionen. Vi overholder også EU-U.S. Privacy Shield Framework og Swiss - U.S. Privacy Shield Framework som fastsat af det amerikanske handelsministerium med hensyn til indsamling, brug og opbevaring af personoplysninger, der overføres fra henholdsvis EU og Schweiz til USA (samlet benævnt "Privacy Shield-principperne"). BRAINKIES har certificeret over for handelsministeriet, at det overholder Privacy Shield-principperne. For at få mere at vide om Privacy Shield-programmet og for at se vores certificering kan du besøge https://www.privacyshield.gov/.

I overensstemmelse med Privacy Shield-principperne er vi forpligtet til at løse klager over vores behandling af dine personoplysninger. Personer fra EU, Storbritannien og Schweiz med forespørgsler eller klager vedrørende vores overholdelse af Privacy Shield-programmet skal først kontakte os. Vi har endvidere forpligtet os til at henvise uløste Privacy Shield-klager til JAMS, en alternativ tvistbilæggelsesudbyder i USA. Hvis du ikke modtager en rettidig bekræftelse af din klage fra os, eller hvis vi ikke har behandlet din klage til din tilfredshed, bedes du kontakte eller besøge https://www.jamsadr.com/file-an-eu-us-privacy-shield-or-safe-harbor-claim for at få flere oplysninger eller indgive en klage. JAMS' tjenester leveres uden omkostninger for dig.

Under visse betingelser kan du muligvis påberåbe dig bindende voldgift for at løse din klage. BRAINKIES er underlagt Federal Trade Commission's undersøgelses- og håndhævelsesbeføjelser.

Hvis vi deler personoplysninger, der er overført til USA i henhold til Privacy Shield, med en tredjepartstjenesteudbyder, der behandler sådanne oplysninger på vores vegne, vil vi være ansvarlige for denne tredjeparts behandling i strid med Privacy Shield-principperne, medmindre vi kan bevise, at vi ikke er ansvarlige for den begivenhed, der har givet anledning til skaden.

Europæiske bosiddende

  • Anmodninger fra registrerede personer


Hvis du er europæisk bosiddende, har du ret til at få adgang til de personoplysninger, vi har om dig, og til at anmode om at få dine personoplysninger rettet, opdateret eller slettet. Du kan også have ret til at gøre indsigelse mod eller anmode om, at vi begrænser visse former for behandling. Hvis du ønsker at udøve en af disse rettigheder, kan du indsende en anmodning her. Hvis du har en BRAINKIES-konto, kan du også gennemgå, opdatere og slette visse personoplysninger ved at logge ind på din konto.

  • Retsgrundlag for behandling


Hvis du er bosiddende i Europa, behandler vi dine personoplysninger, når:

  • Vi har brug for at bruge dine personoplysninger for at opfylde vores forpligtelser i henhold til vores kontrakt med dig (f.eks. behandling af betalinger for og levering af de BRAINKIES-produkter, du har bestilt).
  • Vi har en legitim interesse i at behandle dine personlige oplysninger. Vi kan f.eks. behandle dine personoplysninger til performance marketingaktiviteter, til at foretage dataanalyser og til at levere, sikre og forbedre vores tjenester.
  • Vi er nødt til at gøre det for at overholde en juridisk forpligtelse, som vi er underlagt.
  • Vi er nødt til at gøre det for at beskytte dine vitale interesser eller andres interesser.
  • Vi har dit samtykke til at gøre dette, som du til enhver tid kan trække tilbage.
  • Anmodninger fra registrerede personer


Hvis du er bosiddende i Europa, har du ret til at få adgang til de personoplysninger, vi har om dig, og til at anmode om at få dine personoplysninger rettet, opdateret eller slettet. Du kan også have ret til at gøre indsigelse mod eller anmode om, at vi begrænser visse former for behandling. Hvis du ønsker at udøve en af disse rettigheder, kan du indsende en anmodning via e-mail contact@brainkies.com . Hvis du har en BRAINKIES-konto, kan du også gennemgå, opdatere og slette visse personoplysninger ved at logge ind på din konto.

  • Spørgsmål eller klager


Hvis du er bosiddende i Europa og har en bekymring om, hvordan vi behandler personoplysninger, som vi ikke kan løse, har du ret til at indgive en klage til den databeskyttelsesmyndighed, hvor du bor. Du kan finde kontaktoplysninger om din relevante lokale databeskyttelsesmyndighed på http://ec.europa.eu/justice/data-protection/article-29/structure/data-protection-authorities/index_en.htm eller, hvis du er bosiddende i Schweiz, på https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home/the-fdpic/contact/.

BRAINKIES sælger ikke dine personlige oplysninger. Vi tillader vores annonceringspartnere at indsamle visse enhedsidentifikatorer og elektroniske netværksaktiviteter via vores tjenester for at vise annoncer, der er målrettet dine interesser. Hvis du vil fravælge, at dine personlige data anvendes til målrettede reklameformål, kan du se afsnittet Reklame- og analysetjenester leveret af andre ovenfor.

Med visse begrænsninger har forbrugere i Californien ret til (1) at anmode om at få mere at vide om de specifikke stykker og kategorier af personoplysninger, som vi indsamler, bruger og videregiver, (2) at anmode om sletning af deres personoplysninger og (3) at fravælge ethvert "salg" af dine personoplysninger, der måtte finde sted, og (4) ikke at blive diskrimineret for at udøve disse rettigheder. Du kan anmode om at få mere at vide om eller slette dine personlige oplysninger ved at sende en e-mail til contact@brainkies.com. Desuden kan anmodninger om adgang fremsættes ved at ringe til +1 202-977-2915. Vi vil verificere din anmodning ved at kontakte dig efter at have modtaget din anmodning for at bekræfte din identitet. Bemærk venligst, at vi kan opbevare visse oplysninger som krævet eller tilladt i henhold til gældende lovgivning. Hvis du anmoder om at slette dine personlige oplysninger, er visse af vores produkter og tjenester muligvis ikke længere tilgængelige for dig.

Hvis vi modtager din anmodning fra en autoriseret agent, kan vi bede om dokumentation for, at du har givet en sådan agent en fuldmagt, eller at agenten på anden vis har gyldig skriftlig bemyndigelse til at indsende anmodninger om at udøve rettigheder på dine vegne.

Vi tilbyder forskellige økonomiske incitamenter. Vi kan f.eks. give rabatter eller andre fordele til kunder, der tilmelder sig for at modtage vores markedsføringsmails. Når du deltager i et økonomisk incitament, indsamler vi personoplysninger fra dig, f.eks. identifikatorer som dit navn og din e-mailadresse. Du kan tilmelde dig et økonomisk incitament ved at følge tilmeldingsvejledningen, og du har mulighed for at fravælge incitamentet ved at kontakte os. I nogle tilfælde kan vi fastsætte yderligere vilkår og betingelser for et økonomisk incitament, som vi giver dig, når du tilmelder dig. Værdien af dine personlige oplysninger er rimeligt relateret til værdien af det tilbud eller den rabat, du får præsenteret.

  • Shine the Light

lovgivning tillader indbyggere i Californien at anmode om visse oplysninger om, hvordan deres oplysninger deles med tredjeparter til direkte markedsføringsformål, eller at fravælge en sådan deling. Vi deler ikke dine personlige oplysninger med tredjeparter til deres egne direkte markedsføringsformål.

  • Links til andre websteder og indhold fra tredjeparter

Vi kan give links til tredjepartswebsteder, tjenester, plug-ins og applikationer, såsom Facebook og Google, som ikke drives eller kontrolleres af BRAINKIES. Denne fortrolighedspolitik gælder ikke for sådanne tredjepartstjenester, og vi kan ikke tage ansvar for indholdet, fortrolighedspolitikker eller praksis for tredjepartstjenester. Vi opfordrer dig til at gennemgå privatlivspolitikkerne for alle tredjepartstjenester, før du giver oplysninger til eller gennem dem.

Tjenesterne kan tilbyde sociale delingsfunktioner og andre integrerede værktøjer (såsom Facebook-knappen "Synes godt om" eller "Del" eller Twitter-knappen "Tweet"), som gør det muligt for dig at dele handlinger, du foretager på vores tjenester, med andre medier. Din brug af sådanne funktioner gør det muligt at dele oplysninger med dine venner eller offentligheden, afhængigt af de indstillinger, du foretager hos den enhed, der leverer den sociale delingsfunktion. Du kan få flere oplysninger om formålet med og omfanget af dataindsamling og -behandling i forbindelse med sociale delingsfunktioner ved at besøge privatlivspolitikkerne for de enheder, der leverer disse funktioner.

 

  • Opbevaring af data


Vores opbevaringsperioder for personoplysninger er baseret på forretningsmæssige behov og juridiske krav. Vi opbevarer personoplysninger så længe det er nødvendigt for de(t) behandlingsformål, som oplysningerne blev indsamlet til, og ethvert andet tilladt, relateret formål. Vi kan f.eks. opbevare visse transaktionsoplysninger og korrespondance, indtil fristen for krav, der opstår i forbindelse med transaktionen, er udløbet. Når vi ikke længere har brug for at bruge dine personoplysninger, fjernes de fra vores systemer og registre eller anonymiseres, så du ikke længere kan identificeres ud fra dem.

  • Ændringer af vores privatlivspolitik


Vi kan ændre denne privatlivspolitik fra tid til anden. Hvis vi gør det, vil vi offentliggøre den opdaterede politik på vores websteder og vil angive, hvornår privatlivspolitikken sidst blev revideret. Hvis vi foretager væsentlige ændringer, vil vi give dig yderligere meddelelse herom. Du bør med jævne mellemrum gennemgå vores aktuelle fortrolighedspolitik for at holde dig orienteret om vores praksis med hensyn til personlige data.

  • Kontakt til BRAINKIES


Hvis du har spørgsmål om denne politik eller har brug for hjælp til at udøve dine rettigheder til beskyttelse af personlige oplysninger, bedes du kontakte vores databeskyttelsesansvarlige på data-protection-contact@BRAINKIES.com.

BRAINKIES LTD.

E-mail-adresse: contact@brainkies.com

Telefonnummer: +44 7869 486717